BREZCARINSKO – Naročila so brez carine in bodo dostavljena neposredno na vaš prag!
Topcoat

Hibridni geli

Naši izdelki so namenjeni profesionalcem. Našli boste čudovite pastele in živahne barve, ki obdržijo svoj odtenek in so na nohtih tedne. Blagovne znamke, ki jih distribuiramo, so mednarodno priznane po obstojnosti gela, barvah, ki ne puščajo sledi, popolno oblikovanem čopiču in barvi pokrovčka/stekleničke, ki odraža resničnost končnega odtenka.

Raztopine za pripravo

Nepogrešljiv za poltrajno manikuro! Osnovni premaz poveča oprijem gradbenih podlag ali gela, ob nanosu na pravilno pripravljen noht pa zagotavlja popoln oprijem in trajno delo. Top Coat, namenjen poltrajnemu laku za nohte, gelu in akrilu, nudi dolgotrajno odpornost in lesk, ki sčasoma ne zbledi. Ščiti barve pred porumenelostjo in ne razbarva barv (črna po premazu ne postane mornarsko modra).

Gradbeni geli

Enofazni konstrukcijski geli, ki ne potrebujejo podlage, so bili razviti za zagotavljanje najvišje stopnje udobja za tehnika. Količina prahu med piljenjem je minimalna in prašni delci se ne dvigajo v zrak. Geli se razlikujejo po gostoti, barvi in prožnosti. Po strjevanju lahko konstrukcijo preoblikujemo z električnim akumulatorjem ali rezkarjem.

Barvni geli

Idealna UV barva za napredno mikrobarvanje in preprosto NailArt. Popoln je za konture, sence, sence in okraske. Ima disperzijsko plast in priporočamo zgornji sloj nad dekoracijo.

Pigmenti

Rešitve za odstranjevanje

Čisti kozmetični aceton najvišje kakovosti, potreben za odstranjevanje poltrajne manikure.

Olja

Dišava olj za obnohtno kožico, obogatena z aminokislinami, čistim keratinom in vitamini A, E, D, bo vse leto obujala lepe počitniške spomine.

Kalupi

Kalupi se uporabljajo skupaj z žigom za nohte! Odstrani prozorno folijo, ki ščiti kalup pred praskami. Gel za štampiljke nanesite na površino kalupa, na želeni vzorec. S strgalom odstranite - s hitrim gibom - odvečni gel iz kalupa. Pritisnite štampiljko na kalup, da kopirate model, nato pa z rahlim valjanjem nanesite žig na noht.

Orodja in pripomočki

Profesionalni pripomočki za manikuro in pedikuro: pilice, palete, konstrukcijske šablone, magnetni svinčniki za učinek mačjega očesa, kristali Swarovski, zaščitne blazinice in LED/UV žarnice.

Profesionalna oprema

Profesionalni sesalniki SHEMAX zagotavljajo neprekinjeno delovanje 6 let! Kakovost uporabljenih materialov in posebna pozornost pri izdelavi zagotavljata popolno zbiranje prahu, ki nastane pri odstranjevanju gelnih ali akrilnih plasti na nohtih.

Kit-uri

Nova kolekcija VENALISA VIP3 je uradna v Romuniji! 60 novih odtenkov vas čaka, da jih odkrijete ekskluzivno na www.topcoat.ro

Pohištvo

Laki za nohte vam lahko pomagajo do odlične manikure! Dostavljamo jih posamezno pakirane v navojni škatli in jih lahko (s pinceto ali bambusovo palčko) nanesete na cel noht ali v različnih modelih.