BREZCARINSKO – Naročila so brez carine in bodo dostavljena neposredno na vaš prag!
Topcoat

Politika zasebnosti

CREATIVE MEDIA AGENCY SRL je vpisana v register obdelav osebnih podatkov pod št. 9876.

Zagotavljanje pravice do varstva osebnih podatkov obravnavamo kot temeljno zavezo, zato bomo namenili vsa potrebna sredstva in prizadevanja za obdelavo vaših podatkov v popolni skladnosti z Uredbo (EU) 2016/679 (»Splošna uredba o varstvu podatkov« oz. GDPR«), kot tudi z drugo veljavno zakonodajo. Ker je eno bistvenih načel tega pravnega okvira preglednost, smo pripravili ta dokument, da vas obvestimo o tem, kako zbiramo, uporabljamo, prenašamo in varujemo vaše osebne podatke, ko komunicirate z nami v zvezi z našimi izdelki in storitvami, tudi prek naše spletno mesto ali aplikacije, ki so na voljo na vašem mobilnem telefonu.

Pridržujemo si pravico, da občasno posodabljamo in spreminjamo ta pravilnik o zasebnosti, da odraža vse spremembe v načinu obdelave vaših osebnih podatkov ali kakršne koli spremembe pravnih zahtev. V primeru takšne spremembe bomo na naši spletni strani prikazali spremenjeno različico pravilnika o zasebnosti, zato vas prosimo, da redno preverjate vsebino tega pravilnika o zasebnosti.

Kdo smo in kako nas lahko kontaktirate?

Topcoat je komercialno ime CREATIVE MEDIA AGENCY SRL, pravne osebe romunskega državljanstva, s registriranim sedežem v Șos. Olteniței, št. 232, bl. 23, sc. A, stanovanje 21, sektor 4, Bukarešta, Romunija, s številko naročila v poslovnem registru J40/18578/2006, edinstvena številka davčne registracije RO17829349 (v nadaljevanju "Topcoat" ali "mi"). Za namene zakonodaje o varstvu podatkov smo upravljavec, ko obdelujemo vaše osebne podatke.

Ker smo vedno odprti za vaša mnenja in vam lahko zagotovimo vse dodatne informacije, ki jih morda potrebujete v zvezi z obdelavo vaših podatkov, vam priporočamo, da se obrnete na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov Topcoat na e-poštni naslov contact@topcoat.si ali pošto ali kurirju na naslov Șos. Olteniței, št. 232, bl. 23, sc. A, ap. 21, sektor 4, Bukarešta -- z navedbo: na pozor pooblaščencu za varstvo podatkov Topcoat.

Katere kategorije osebnih podatkov obdelujemo?

Vaše osebne podatke običajno zbiramo neposredno od vas, tako da imate nadzor nad vrsto informacij, ki nam jih posredujete. Na primer, od vas prejmemo takšne informacije:

Prav tako lahko zbiramo, hranimo in nadalje obdelujemo določene podatke o vašem vedenju med obiskom naše spletne strani, da bi prilagodili vašo spletno izkušnjo in vam ponudili ponudbe, prilagojene vašemu profilu.

Občutljivih podatkov, ki jih Splošna uredba o varstvu podatkov uvršča v posebne kategorije osebnih podatkov, ne zbiramo ali kako drugače obdelujemo. Prav tako ne želimo zbirati ali obdelovati podatkov mladoletnikov, mlajših od 16 let.

Kakšni so nameni in razlogi obdelave?

Vaše osebne podatke bomo uporabili za naslednje namene:

1. Za zagotavljanje storitev Topcoat v vašo korist. Ta splošni namen lahko po potrebi vključuje naslednje:

Obdelava vaših podatkov za te namene je v večini primerov potrebna za sklenitev in izvršitev pogodbe med Topcoat in vami. Prav tako določeno obdelavo, vključeno v te namene, zahteva veljavna zakonodaja, vključno z davčno in računovodsko zakonodajo.

2. Za izboljšanje naših storitev. Vedno vam želimo zagotoviti najboljšo nakupovalno izkušnjo. Za to lahko zbiramo in uporabljamo določene podatke v zvezi z vašim nakupovalnim vedenjem, lahko vas povabimo k izpolnjevanju anket o zadovoljstvu po zaključku naročila ali pa neposredno ali s pomočjo partnerjev izvajamo študije in tržne raziskave. Te dejavnosti temeljimo na našem zakonitem interesu za izvajanje komercialnih dejavnosti, pri čemer vedno pazimo, da vaše temeljne pravice in svoboščine niso prizadete.

3. Za namene trženja. Želimo vas obveščati o najboljših ponudbah izdelkov, ki vas zanimajo. V zvezi s tem vam lahko preko elektronskih komunikacijskih kanalov, splošnih in tematskih glasil pošljemo informacije o izdelkih, ki so podobni ali dopolnjujejo tiste, ki ste jih kupili ali prikazali. zanimanje za nakup, kot tudi druga podobna komercialna sporočila, na našem spletnem mestu pa lahko prikažemo prilagojena priporočila. Da bi vam zagotovili informacije, ki vas zanimajo, lahko uporabimo določene podatke v zvezi z vašim nakupovalnim vedenjem (na primer: ogledani in/ali kupljeni izdelki), da ustvarimo profil za vas. Vedno zagotavljamo, da ta obdelava poteka ob spoštovanju vaših pravic in svoboščin ter da odločitve, sprejete na njihovi podlagi, nimajo pravnih učinkov za vas in na vas ne vplivajo podobno v pomembnem obsegu.

Svojo privolitev si lahko kadar koli premislite in prekličete tako, da:

V določenih situacijah lahko naše marketinške dejavnosti temeljijo na zakonitem interesu za promocijo in razvoj našega poslovanja. V vsaki situaciji, ko podatke o vas uporabimo za naš zakoniti interes, poskrbimo in sprejmemo vse potrebne ukrepe, da zagotovimo, da vaše temeljne pravice in svoboščine niso prizadete. Vendar pa lahko od nas kadar koli zahtevate na zgoraj opisan način, da prenehamo obdelovati vaše osebne podatke za namene trženja in vaši zahtevi bomo ugodili v najkrajšem možnem času.

4. Za zaščito naših zakonitih interesov. Lahko pride do situacij, ko bomo uporabili ali delili informacije za zaščito naših pravic in poslovanja. Ti lahko vključujejo:

Splošna podlaga za te vrste obdelave je naš zakoniti interes za zaščito naše poslovne dejavnosti, pri čemer se razume, da zagotavljamo, da vsi ukrepi, ki jih sprejmemo, zagotavljajo ravnovesje med našimi interesi ter vašimi temeljnimi pravicami in svoboščinami. Poleg tega v določenih primerih našo obdelavo temeljimo na zakonskih določbah, kot je obveznost zagotavljanja zaščite sredstev in dragocenosti, ki jih določa veljavna zakonodaja v tej zadevi.

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke?

Splošno pravilo je, da bomo vaše osebne podatke hranili, dokler ste stranka Topcoat. Kadar koli lahko od nas zahtevate, da izbrišemo določene podatke, in mi bomo ugodili takšnim zahtevam, ob upoštevanju hrambe določenih podatkov, kjer to zahteva veljavna zakonodaja ali naši zakoniti interesi. Splošno pravilo je, da podatke v zvezi z oddanimi naročili hranimo 10 let od trenutka zaključka naročila. Podobno kot v prejšnji situaciji lahko obdržimo določene podatke po izteku tega obdobja v skladu z veljavno zakonodajo ali našimi zakonitimi interesi.

Politika piškotkov

Piškotek je majhna datoteka, sestavljena iz črk in številk, ki se shrani na uporabnikov računalnik, mobilni telefon, tablico ali drugo opremo, s katere dostopa do interneta. Piškotek se namesti z zahtevo, ki jo strežnik izda brskalniku in je popolnoma pasiven. Ne vsebuje nobene programske opreme, virusov ali vohunske programske opreme in ne more dostopati do informacij na uporabnikovem računalniku, mobilnem telefonu ali tablici.

Te datoteke omogočajo prepoznavanje uporabniškega terminala in prikaz vsebine na relevanten način, prilagojen uporabnikovim preferencam. Piškotki uporabnikom zagotavljajo prijetno izkušnjo brskanja in podpirajo naša prizadevanja za zagotavljanje udobnih storitev uporabnikom. Uporabljajo se tudi pri pripravi anonimnih združenih statističnih podatkov, ki nam pomagajo razumeti, kakšne koristi ima uporabnik od našega spletnega mesta, kar nam omogoča izboljšanje njegove strukture in vsebine, brez osebne identifikacije uporabnika.

Katere piškotke uporabljamo?

Uporabljamo dve vrsti piškotkov: trajne in na sejo. Slednje so začasne datoteke, ki ostanejo v uporabniškem terminalu do konca seje ali do zaprtja aplikacije ali brskalnika. Popravljene datoteke ostanejo na uporabnikovem računalniku, mobilnem telefonu ali tablici za obdobje znotraj parametrov piškotkov ali dokler jih uporabnik ročno ne izbriše.

Kako naše spletno mesto uporablja piškotke?

Obisk spletnega mesta Topcoat lahko namesti naslednje vrste piškotkov:

Nujno potrebni piškotki so bistveni za pravilno delovanje spletnega mesta. Ti piškotki ne zahtevajo vašega predhodnega soglasja za prenos v vašo napravo. Brskalnik lahko nastavite tako, da blokira te piškotke, vendar v tem primeru določeni deli našega spletnega mesta ne bodo delovali pravilno (primer: nakupovalni voziček).

Piškotke nastavil Topcoat:

Piškotki, ki jih nastavijo tretje osebe:

Komu pošiljamo vaše osebne podatke?

Po potrebi lahko posredujemo ali omogočimo dostop do nekaterih vaših osebnih podatkov naslednjim kategorijam prejemnikov:

Če smo pod zakonsko obveznostjo ali če je to potrebno za obrambo zakonitega interesa, lahko nekatere osebne podatke razkrijemo tudi javnim organom. Zagotavljamo, da dostop tretjih oseb zasebnega prava do vaših podatkov poteka v skladu z zakonskimi določili o varstvu podatkov in zaupnosti podatkov na podlagi z njimi sklenjenih pogodb.

V katere države prenašamo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke trenutno hranimo in obdelujemo na ozemlju Romunije, Avstrije in Finske. Vendar pa lahko občasno prenesemo nekatere vaše osebne podatke subjektom, ki se nahajajo zunaj teh držav. Ti subjekti se lahko nahajajo v Evropski uniji ali zunaj nje, vključno z državami, za katere Evropska komisija ni priznala ustrezne ravni varstva osebnih podatkov.

Vedno bomo poskrbeli, da bo vsak mednarodni prenos osebnih podatkov obravnavan skrbno, da bomo zaščitili vaše pravice in interese. Prenosi ponudnikom storitev in drugim tretjim osebam bodo vedno zaščiteni s pogodbenimi obveznostmi in po potrebi z drugimi zaščitnimi ukrepi, kot so standardne pogodbene klavzule, ki jih izda Evropska komisija, ali sheme certificiranja, kot je zasebnostni ščit za zaščito osebnih podatkov, prenesenih iz EU v Združene države Amerike.

Če želite izvedeti več o državah, v katere prenašamo vaše podatke, in o zaščitnih ukrepih, ki smo jih uvedli v zvezi s temi prenosi, nas lahko kadar koli kontaktirate prek kontaktnih podatkov, navedenih zgoraj.

Kako varujemo varnost vaših osebnih podatkov?

Zavezani smo k zagotavljanju varnosti osebnih podatkov z izvajanjem ustreznih tehničnih in organizacijskih ukrepov v skladu z industrijskimi standardi. Vaše osebne podatke hranimo na varnih strežnikih in zagotavljamo redundanco shranjevanja. Za izvajanje plačil uporabljamo storitve plačilnega procesorja Stripe. Vsi podatki o plačilu so šifrirani s tehnologijo SSL.

Kljub sprejetim ukrepom za zaščito vaših osebnih podatkov vas opozarjamo na dejstvo, da prenos informacij po spletu na splošno ali po drugih javnih omrežjih ni popolnoma varen in obstaja nevarnost, da bi bili podatki vidni in uporabljeni. s strani tretjih oseb nepooblaščeno. Ne moremo biti odgovorni za takšne ranljivosti sistemov, ki niso pod našim nadzorom.

Kakšne pravice imate?

Splošna uredba o varstvu podatkov priznava številne pravice v zvezi z vašimi osebnimi podatki. Zahtevate lahko dostop do svojih podatkov, popravek morebitnih napak v naših datotekah in/ali ugovarjate obdelavi vaših osebnih podatkov. Svojo pravico lahko uveljavljate tudi do pritožbe pri pristojnem nadzornem organu ali pa se obrnete na sodišče. Če je primerno, lahko izkoristite tudi pravico zahtevati izbris svojih osebnih podatkov, pravico do omejitve obdelave vaših podatkov in pravico do prenosljivosti podatkov.

Za uveljavljanje svojih pravic se lahko obrnete na nas preko zgoraj navedenih kontaktnih podatkov. Prosimo, upoštevajte naslednje točke, če želite uveljavljati te pravice:

Zajete pravice in njihov opis

Dostop | Lahko nas vprašate:

Popravek | Od nas lahko zahtevate popravek ali dopolnitev vaših netočnih ali nepopolnih osebnih podatkov. Morda bomo poskušali preveriti točnost podatkov, preden jih popravimo.

Brisanje podatkov | Od nas lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov, vendar le, če:

Vaši zahtevi za izbris osebnih podatkov nismo dolžni ugoditi, če je obdelava vaših osebnih podatkov nujna:

Obstajajo nekatere druge okoliščine, v katerih nismo dolžni izpolniti vaše zahteve za izbris podatkov, čeprav sta ti dve najverjetnejši okoliščini, v katerih lahko vašo zahtevo zavrnemo.

Omejitev obdelave podatkov | Od nas lahko zahtevate omejitev obdelave vaših osebnih podatkov, vendar le, če:

Vaše osebne podatke lahko še naprej uporabljamo po zahtevi za omejitev, če:

Prenosljivost podatkov | Od nas lahko zahtevate, da zagotovimo vaše osebne podatke v strukturirani, pogosto uporabljani in strojno berljivi obliki, ali pa zahtevate, da se prenesejo neposredno k drugemu upravljavcu podatkov, vendar v vsakem primeru le, če obdelava temelji na vaši privolitvi ali sklenitev ali izvajanje pogodbe z vami; in obdelava poteka z avtomatiziranimi sredstvi.

Opozicija | Kadar koli lahko iz razlogov, povezanih z vašim posebnim položajem, ugovarjate obdelavi vaših osebnih podatkov na podlagi našega zakonitega interesa, če menite, da vaše temeljne pravice in svoboščine prevladajo nad tem interesom. Prav tako lahko kadarkoli ugovarjate obdelavi vaših podatkov za namene neposrednega trženja, brez navedbe razloga, v tem primeru bomo to obdelavo ustavili v najkrajšem možnem času.

Avtomatizirano odločanje | Zahtevate lahko, da za vas ne velja odločitev, ki temelji izključno na avtomatizirani obdelavi, vendar le, če ima ta odločitev pravne učinke za vas ali drugače vpliva na vas na podoben in pomemben način. Ta pravica ne velja, če je odločitev, sprejeta z avtomatiziranim odločanjem, potrebna, da sklenemo ali izvedemo pogodbo z vami, je dovoljena z zakonom in obstajajo ustrezni zaščitni ukrepi za vaše pravice in svoboščine ali temelji na vašem izrecnem soglasju. .

Terjatve

Imate pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov. V Romuniji so kontaktni podatki nadzornega organa za varstvo podatkov naslednji:

Državni nadzorni organ za obdelavo osebnih podatkov
Blvd. General Gheorghe Magheru, št. 28-30, sektor 1, Bukarešta, Romunija
Telefon: +40318059211 ali +40318059212
E-pošta: anspdcp@dataprotection.ro

Brez poseganja v vašo pravico, da kadar koli stopite v stik z nadzornim organom, vas prosimo, da nas predhodno kontaktirate in obljubljamo, da se bomo potrudili, da morebitne težave rešimo sporazumno.

Opozarjamo vas, da se lahko kadar koli obrnete na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov Topcoat tako, da oddate zahtevo na enega od naslednjih načinov: