BREZCARINSKO – Naročila so brez carine in bodo dostavljena neposredno na vaš prag!
Topcoat

Rosalind -  Magnet dublu Cat Eye   Približaj

Rosalind - Magnet dublu Cat Eye

1.58 €  (DDV vključen)

Za manikuro Cat Eye je potreben dvojni magnet Rosalind. Magnet pritegne delce poltrajnega laka za nohte in tako ustvari učinek mačjega očesa.

Način uporabe:
1. Nanesite plast črnega poltrajnega laka, utrdite in nanesite drugi sloj poltrajnega laka v želeni barvi Cat Eye.
2. Magnet postavite vzporedno z nohtom in ga držite čim bolj pritrjen nad nohtom, na razdalji 3-5 mm, približno 20 sekund.
3. Zdravite noht za nohtom.


———

Vsi naši izdelki so 100% ORIGINALNI in prihajajo neposredno od uradnih proizvajalcev.

Naročilom Topcoat so priložena CERTIFIKATI O SKLADNOSTI, ki potrjujejo kakovost izdelkov.(5/5 zvezde)
Izdelki so kvalitetni, cena pa... najnižja! Hvala Topcoat. Za Venalisa Polygel imate paleto barv, ki jih nisem našel nikjer. Komaj čakam, da prejmem lak za nohte UR SUGAR Mineral.
Marilena I. – 28.03.2023
(5/5 zvezde)
Zelo zadovoljna z vsemi naročenimi izdelki. Pigmentirane barve, enostaven in enakomeren nanos! Še enkrat bom naročil! Priporočam z zaupanjem!
Andreea A. – 24.03.2023
(5/5 zvezde)
Izdelki so pričakovani in opisani. Bilo je prvo naročilo, vendar sem bila prijetno presenečena nad rokom dostave, enostavnostjo naročanja in predvsem nad izdelki in ceno. Hvala ekipi Topcoat za lepo sodelovanje
Roxana A. – 17.03.2023
(5/5 zvezde)
Izdelki so dobri, Dipping Powder sem naročil pri Rosalind. So zelo pigmentirani, lepih barv, izgledajo odlično na nohtih in dolgo obstojni. Naročilo je prišlo hitro. Bili so zelo dobro zapakirani. Hvala vam!
Teodorof Florentinski – 08.03.2023
(5/5 zvezde)
Izjemen si! Naročilo je prišlo hitro, še posebej mi je bila všeč njihova embalaža. Za razliko od drugih strani so dejansko poskrbeli, da so mi vsi izdelki prispeli cele. Hvala in od srca vas priporočam.
Bocaniciu Argentina Raluca – 04.03.2023
Oglejte si več ocen