BREZCARINSKO – Naročila so brez carine in bodo dostavljena neposredno na vaš prag!
Topcoat

Hibridni geli

Naši izdelki so namenjeni profesionalcem. Našli boste čudovite pastele in živahne barve, ki obdržijo svoj odtenek in so na nohtih tedne. Blagovne znamke, ki jih distribuiramo, so mednarodno priznane po obstojnosti gela, barvah, ki ne puščajo sledi, popolno oblikovanem čopiču in barvi pokrovčka/stekleničke, ki odraža resničnost končnega odtenka.

Raztopine za pripravo

Nepogrešljiv za poltrajno manikuro! Osnovni premaz poveča oprijem gradbenih podlag ali gela, ob nanosu na pravilno pripravljen noht pa zagotavlja popoln oprijem in trajno delo. Top Coat, namenjen poltrajnemu laku za nohte, gelu in akrilu, nudi dolgotrajno odpornost in lesk, ki sčasoma ne zbledi. Ščiti barve pred porumenelostjo in ne razbarva barv (črna po premazu ne postane mornarsko modra).

Barvni geli

Idealna UV barva za napredno mikrobarvanje in preprosto NailArt. Popoln je za konture, sence, sence in okraske. Ima disperzijsko plast in priporočamo zgornji sloj nad dekoracijo.

Rešitve za odstranjevanje

Čisti kozmetični aceton najvišje kakovosti, potreben za odstranjevanje poltrajne manikure.

Sesalniki SHEMAX

Profesionalni sesalniki SHEMAX zagotavljajo neprekinjeno delovanje 6 let! Kakovost uporabljenih materialov in posebna pozornost pri izdelavi zagotavljata popolno zbiranje prahu, ki nastane pri odstranjevanju gelnih ali akrilnih plasti na nohtih.

akril

Dipping Powder je akrilni puder, ki ne potrebuje UV žarnice za sušenje in je lažji od poltrajnega laka ali gela! Izdelava manikure z akrilnim pudrom je prav tako izjemno enostavna in je sestavljena iz 4 preprostih korakov: nanesite podlago, vstavite noht v puder, s čopičem obrišite odvečni puder, nanesite aktivator pudra, nato zatesnite.

LED/UV žarnice

Ponujamo vam najboljše LED/UV žarnice, priznanih proizvajalcev, ki so v svet nohtnih tehnikov prinesli zanesljive in zelo kvalitetne izdelke. LED diode imajo življenjsko dobo 50.000 ur. Časovnik 10, 30, 60 in 99 * sekund. Funkcija Low Heat Mode (99 sekund), ki postopoma povečuje moč LED diod, tako da proces polimerizacije gela na nohtih poteka postopoma.