BREZCARINSKO – Naročila so brez carine in bodo dostavljena neposredno na vaš prag!
Topcoat

Hibridni geli

Naši izdelki so namenjeni profesionalcem. Našli boste čudovite pastele in živahne barve, ki obdržijo svoj odtenek in so na nohtih tedne. Blagovne znamke, ki jih distribuiramo, so mednarodno priznane po obstojnosti gela, barvah, ki ne puščajo sledi, popolno oblikovanem čopiču in barvi pokrovčka/stekleničke, ki odraža resničnost končnega odtenka.

Barvni geli

Idealna UV barva za napredno mikrobarvanje in preprosto NailArt. Popoln je za konture, sence, sence in okraske. Ima disperzijsko plast in priporočamo zgornji sloj nad dekoracijo.

Rešitve za odstranjevanje

Čisti kozmetični aceton najvišje kakovosti, potreben za odstranjevanje poltrajne manikure.

Orodja in pripomočki

Profesionalni pripomočki za manikuro in pedikuro: pilice, palete, konstrukcijske šablone, magnetni svinčniki za učinek mačjega očesa, kristali Swarovski, zaščitne blazinice in LED/UV žarnice.

akril

Dipping Powder je akrilni puder, ki ne potrebuje UV žarnice za sušenje in je lažji od poltrajnega laka ali gela! Izdelava manikure z akrilnim pudrom je prav tako izjemno enostavna in je sestavljena iz 4 preprostih korakov: nanesite podlago, vstavite noht v puder, s čopičem obrišite odvečni puder, nanesite aktivator pudra, nato zatesnite.

Gumijaste podlage

Gumijaste podlage so samorazlivne podlage z visoko viskoznostjo, prožne in odporne. Povečajte obstojnost semi-permanentnega laka za nohte ali UV gela do 6 tednov! Z njimi lahko tudi utrdimo naravni noht ali ga podaljšamo skozi manjši podaljšek.